Now® Foods NOW L-Tryptophan Powder, L-Tryptofan prášek, 57g

482 

Popis

NOW L-Tryptophan Powder, 57g

Tento doplněk stravy je zaměřen na podporu duševní kondice. Obsahuje L-Tryptofan, esenciální aminokyselinu, mezi jejíž nejdůležitější deriváty patří neurotransmitery serotonin a melatonin. Serotonin je neurotransmiter, jehož hladina v organismu souvisí s celkovým duševním stavem, zatímco melatonin je spjatý s biologickými hodinami a spánkovým režimem. 

Doporučené dávkování:

Užívejte jednu až dvě 1/4 lžičky 2 až 3 krát denně na lačný žaludek, s konečnou dávkou před spaním, nebo podle pokynů lékaře.

Složení

Velikost dávky: Dvě lžičky 1/4 úrovně (přibližně 1 g)
Balení obsahuje 57 dávek
Množství
v 1 dávce
%RHP*

L-tryptofan (volná forma)

950 mg ***
* % denní referenční hodnoty příjmu
*** denní referenční hodnota příjmu není stanovena

Další ingredience

Celulóza.

Není vyrobeno z pšenice, lepku, sóji, mléka, vajec, ryb, měkkýšů nebo stromových ořechů. Vyrábí se v zařízení GMP, které zpracovává další složky obsahující tyto alergeny.

Balení

57 g.

Upozornění

Pouze pro dospělé. Poraďte se s lékařem, pokud jste těhotná / kojíte, užíváte léky (zejména antidepresiva, jako jsou SSRI a MAOI), nebo pokud máte zdravotní stav. Může způsobit ospalost. Nepoužívejte s alkoholickými nápoji nebo při obsluze těžkých strojů. Uchovávejte mimo dosah dětí.
 

Časté otázky

Cena za Now® Foods NOW L-Tryptophan Powder, L-Tryptofan prášek, 57g je 482 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Now® Foods NOW L-Tryptophan Powder, L-Tryptofan prášek, 57g si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 733739002631.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Doplňky stravy - Podobné produkty: Now® Foods NOW Super Primrose 1300 mg, Pupalka dvouletá, 60 softgelových kapslí, Now® Foods NOW Vitamin B3 Nikotinamid (niacinamid), 500 mg, 100 kapslí, Garden of life mykind Herbal Turmeric boost (kurkuma prášek), 135g, BrainMax Pure Blueberry Cheesecake Granola, Borůvky a Bílá čokoláda, BIO, 30 g Zapečené müsli s bílou čokoládou a borůvkami / *CZ-BIO-001 certifikát