4Slim – Čekankový sirup ORIGINÁL, 700 g

249 

Popis

Čekankový sirup ORIGINÁL, 700 g

Čekankový sirup Originál 4Slim je novinkou na trhu sladidel. Obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup.

Čekankový sirup Originál lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Sirup může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.

Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodný pro použití při redukční dietě.

01-cekanka-obecna-cichorium-intybus-l

Čekanka obecná (Cichorium intybus) je rostlina patřící do čeledi hvězdnicovitých. Je to vytrvalá až jeden metr vysoká bylina s tuhým stonkem. Kvete od července do října, přičemž její květy jsou obvykle jasně modré. Rostlinky je možné nalézt ve volné přírodě poměrně hojně v okolí cest, polí, luk, lesů a strání. Pro zpracování ve velkém se ale pěstuje hlavně v Belgii a Nizozemí. Čekanku jako prospěšnou bylinu všichni dobře známe a asi její neznámější použití je zpracování sušeného kořene do zdravé náhrady kávy – melty. Ale to samozřejmě není její jediné použití. Čekanka obecná je velice ceněnou léčivou bylinou lidového léčitelství. Víme, že může pomoci při léčbě gastritidy, ledvinových a žlučníkových kamenů, angíny, žloutenky a kožních zánětů.

Čemu prospívá

  • pozitivní vliv na střevní mikroflóru čímž prospívá imunitnímu systému
  • Po požití nedochází k nárůstu hladiny glukózy v krvi a koncentraci inzulínu ani u lidí s glykemickými poruchami
  • Vláknina napomáhá ke zlepšení činnosti střev a vyprazdňování

Složení

extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel, sukralóza (0,01%).

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 650 kJ/161 kcal
 Tuky  0 g
 – z toho nasycené mastné kyseliny  0 g
 Sacharidy  4,7 g
 – z toho cukry  4,7 g
Vláknina 71,3 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g

 

Doporučené dávkování

10-20g denně. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.

Uchovávejte v temnu a chladu.

Vyrobeno v České republice.

Časté otázky

Cena za 4Slim – Čekankový sirup ORIGINÁL, 700 g je 249 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S 4Slim – Čekankový sirup ORIGINÁL, 700 g si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 8595245311674.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Sušené plody - Podobné produkty: Allnature Slunečnicové semínko loupané 1000 g, Kakaové boby bio Peru Hmotnost: 100g, Salvia Paradise Dýňová semínka loupaná BIO 600g, BrainMax Pure Kešu & Červená paprika, BIO, 125 g *CZ-BIO-001 certifikát