BrainMax Pure Quinoa BIO, červená, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát

79 

Popis

Quinoa – královna obilovin

Organická bílá quinoa plná kvalitních rostlinných bílkovin, je nabitá všemi 9 esenciálními aminokyselinami a obsahuje téměř dvakrát tolik vlákniny než jakákoliv jiná zrna. Jedná se o superpotravinu s nízkým glykemickým indexem.

quinoa uvod

Perfektní výživové hodnoty a organický původ

Quinoa je bohatým zdrojem kvalitních bílkovin a snadno stravitelné vlákniny. Neobsahuje lepek, ale za to je bohatá na železolysinmangan a riboflavin. Mikronutrienty, které pomáhají udržovat zdravé buňkykosti a svaly. Naše organická quinoa je produktem ekologického zemědělství. Je snadná na přípravu a můžete ji použít jako přílohu k hlavním chodům k obědu nebo večeře místo rýže.

mala quinoa
test-granola2

Postup přípravy quinoy

  1. Quinou nejprve spařte horkou vodou. Popřípadě ji můžete ještě před spařením na 5-10 minut namočit do studené vody a zbavit ji tak veškeré hořkosti. Na vaření použijte vodu čerstvou.
  2. Quinoa se vaří v poměru 1:2. Na 1 díl quinoy použijte 2 díly vody (případně vývaru). Ideální poměr je, když se všechna voda vstřebá. Při vaření se kolem zrnek uvolňují bílé klíčky. Pokud byste použili více vody, přebytek budete muset slít a ochudíte se o jemné klíčky, které jsou nutričně velmi cenné.
  3. Vařte při mírné teplotě bez pokličky cca 15 minut. Občas lehce promíchejte, aby se quinoa nepřiškvařila ke dnu hrnce.
  4. Zkuste ochutnat a pokud by se vám quinoa zdála ještě příliš tvrdá, zakryjte hrnec poklicí a nechte dalších 5 minut mimo sporák. Správně uvařená quinoa je poloměkkájemně křupavánadýchanánelepí se.

BrainPedia.cz – místo nabité informacemi!

Se správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí.

BrainPedia

Recepty s tímto produktem

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota

1596 kJ / 

381 kcal

Tuky

7 g

– z toho nasycené mastné kyseliny

0,8 g

Sacharidy

63,8 g

– z toho cukry

8,2 g

Vláknina

4,4 g

Bílkoviny

13 g

Sůl 0 g

BIO certifikace CZ-BIO-001

Naše quinoa má BIO certifikát – Produkce ekologického zemědělství mimo EU.

Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!

 

Složení: 100% BIO červená quinoa

Původ: Peru

Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladování: V suchu, v uzavřeném obalu.

Hmotnost: 250 g

Časté otázky

Cena za BrainMax Pure Quinoa BIO, červená, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát je 79 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S BrainMax Pure Quinoa BIO, červená, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 8594190021959.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Doplňky stravy - Podobné produkty: Viridian Viridikid Multivitamin 90 kapslí (pro děti), Garden of life Dr. Formulated Probiotics once daily Prenatal (probiotika pro těhotné, kojící), 16 kmenů, 20 mld. CFU, 30 rostlinných kapslí, BrainMax Horny Goat, škornice, Extrakt 3% ikarinu, pro sběratelské účely, 50 g, Quicksilver Scientific Liposomální vitamín C, 120 ml