BrainMax Pure Proteinová tyčinka, Kokos, 60 g Protein Bar Coconut Dream

59 

Popis

15 g bílkovin v každé tyčince

Díky BIO mléčnému a BIO syrovátkovému proteinu má každá tyčinka téměř 15 g bílkovin a 11 g kvalitní čekankové vlákniny, takže Vás zasytí a zároveň si pochutnáte. Má lehce nasládlou chuť a tím je vhodná pro ty, kteří nemají rádi příliš sladké tyčinky.

coconut dream

Pro tělo nejlépe využitelný protein

Zkombinovali jsme BIO syrovátkový a mléčný BIO protein pocházejících od šťastných volně pasoucích se krav, kterým nejsou podávána antibiotika či hormony. Oba proteiny obsahují celé spektrum všech aminokyselin a proto jsou pro tělo nejlépe využitelným zdrojem bílkovin.

kravy-orez
cekankovy

Vláknina z čekanky podporuje střevní mikrobiom

V tyčince jsme použili vlákninu z čekanky, která vyživuje přátelské bakterie v našich střevech, což přispívá k lepší imunitě a trávení. Čekanka je nejlepší formou vlákniny nejen proto, že pochází z našich končin, ale také proto, že není geneticky modifikovaná. V jedné tyčince tak tělu dodáte třetinu doporučené denní dávky vlákniny.

nizky

Sladká chuť bez výčitek

Pro doslazení tyčinky jsme použili BIO erythritol, který stimuluje růst probiotických bakterií v tenkém střevě. Navíc nezpůsobuje kazy zubů a část cukerného alkoholu se nevstřebává do krve, ale je zpracována fermentací až v tlustém střevě. Erythritol má glykemický index 0.

BrainPedia.cz – místo nabité informacemi!

Se správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí.

BrainPedia

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1674 kJ / 400 kcal
Tuky 23,57 g
– z toho nasycené mastné kyseliny

13,05 g

Sacharidy 16,79 g
– z toho cukry 12,50 g
Vláknina 18,18 g
Bílkoviny 24,65 g
Sůl

0,16 g

Výživové hodnoty na tyčinku (60 g)

Energetická hodnota

975 kJ / 

240 kcal

Tuky

14,14 g

– z toho nasycené mastné kyseliny

7,83 g

Sacharidy

10,07 g

– z toho cukry

7,50 g

Vláknina

10,91 g

Bílkoviny

14,79 g

Sůl 0,10 g

 

Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!

 

Složení: (23 %) směs proteinů (syrovátkový protein*, mléčný protein*), (16 %) bílá čokoláda* (třtinový cukr*, kakaové máslo*, sušené mléko*, emulgátor: sojový lecitin*, vanilkový extrakt*, vanilka*), čekankový sirup, mandlový krém*,(8 %) kokos*, zvlhčující látka: glycerol*, kokosový olej*, sladidlo: erythritol*, kokosové aroma. *produkt z ekologického zemědělství. Minimální trvanlivost (číslo šarže) na zadní straně obalu.

Původ: Vyrobeno v České republice. Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladování: Uchovávejte v suchu, chladu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Hmotnost: 60 g

Časté otázky

Cena za BrainMax Pure Proteinová tyčinka, Kokos, 60 g Protein Bar Coconut Dream je 59 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S BrainMax Pure Proteinová tyčinka, Kokos, 60 g Protein Bar Coconut Dream si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 8594190028538.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Doplňky stravy - Podobné produkty: BrainMax Performance Elektrolyt Komplex Třešeň 600g, Now® Foods NOW Lecithin (lecitin), 1200 mg, 200 softgelových kapslí, Garden of Life Vitamin Code RAW Prenatal (multivitamín pro těhotné ženy), 90 rostlinných kapslí, BrainMax Pure Organic 24 Super Cacao, BIO RAW kakao, 1kg *CZ-BIO-001 certifikát