Now® Foods NOW Silymarin with Turmeric (extrakt z ostropestřce s kurkumou), 150 mg, 120 rostlinných kapslí

369 

Popis

NOW Silymarin with Turmeric (extrakt z ostropestřce s kurkumou), 150 mg, 120 rostlinných kapslí

Ostropestřec mariánský (Silybum marianum) je další bylinka, kterou tradiční bylinkáři používali po celá staletí. Plody ostropestřce lze louhovat a vařit z nich čaj. Kromě toho, že var účinné látky z velké části zničí, je často problém ostropestřec důkladně vylouhovat. Proto může být praktičtější alternativou užívat extrakt této byliny Silymarin ve formě doplňku stravySilymarin je látka, kterou Ostropestřec obsahuje. Jedná se o silný antioxidant a flavonoid, který má ochranné vlastnosti pro jaterní tkáň. Navíc je doplněn o kurkumu.

  • Antioxidant.
  • Zvyšuje antioxidační aktivitu.
  • Podporuje zdraví jater.
  • Normální činnost srdce.
  • Normální trávení – pročištění.
  • Přirozená obranyschopnost – odolnost.

Doporučené dávkování

Užívejte 2 kapsle 1 až 3 krát denně s jídlem.

Složení

Velikost dávky: 2 rostlinné kapsle 
Balení obsahuje 30 dávek. 
Množství
v 1 dávce
%RHP*
Energetická hodnota 5 kcal 0,25%
Sacharidy 1 g

<1 %**

Extrakt z ostropestřce mariánského( Silybum marianum ) (ovoce/semena) (standardizováno na 240 mg flavonoidů silymarinu – ekvivalent 80 %)

300 mg ***
Kurkuma (Curcuma longa) (kořen) 700 mg ***
* % denní referenční hodnota příjmu (denní příjem 2000 kcal)
*** denní referenční hodnota příjmu není stanovena 

Upozornění

Trpíte-li onemocněním (zejména potížemi se žlučníkem), jste těhotná, kojíte, snažíte se otěhotnět, je vám méně než 18 let nebo užíváte léky, poraďte se před užitím tohoto přípravku s lékařem. 
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. 
Není náhradou pestré stravy. 
Může docházet k přirozené změně barvy produktu. 
Ukládejte mimo dosah dětí. 
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Obal prosím recyklujte.

Další složky 

Hypromelóza (celulózová kapsle), rýžová mouka a kyselina stearová (rostlinný zdroj). Neobsahuje kvasnice, pšenici, lepek, sóju, mléko, vejce, ryby nebo mořské plody, arašídy ani ořechy.  Vyrobeno v zařízení dodržujícím správnou výrobní praxi (GMP), které zpracovává další ingredience obsahující tyto alergeny.

Balení

120 rostlinných kapslí

Země původu

USA

Časté otázky

Cena za Now® Foods NOW Silymarin with Turmeric (extrakt z ostropestřce s kurkumou), 150 mg, 120 rostlinných kapslí je 369 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Now® Foods NOW Silymarin with Turmeric (extrakt z ostropestřce s kurkumou), 150 mg, 120 rostlinných kapslí si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 733739047373.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Doplňky stravy - Podobné produkty: Renovality – Betaglukan 90% MAXIMAL s Vitamínem C přírodního původu, 90 tobolek, BrainMax NeuroHacker, Dopamine Upgrade!, 60 rostlinných kapslí, BrainMax Pure MSM prášek, 500 g, Life Extension Bloat relief (stop nadýmání), 60 rostlinných kapslí