CountryLife Himalájská sůl bílá jemná 0,5kg

27 

Katalogové číslo: 8595016503918 Kategorie: Štítek:

Popis

Himalájská sůl se těží ve velkém solném dole v Pakistánu na úpatí Himalájí. Klasická kuchyňská sůl obsahuje z 97% pouze chlorid sodný. Naproti tomu himalájská sůl obsahuje až 84 prvků, které jsou pro naše zdraví nepostradatelné včetně hořčíku, vápníku, chlóru, fosforu, železa, selenu, jódu nebo měď. Když nahradíte himalájskou solí běžnou kuchyňskou sůl. Bude se vám zdát, že málo solí a to je právě z důvodu obsahu dalších prvků nejen chloridu sodného jako u kuchyňské soli.

Jemně mletá sůl v biokvalitě. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. Tradiční pomocník v kuchyni při dochucování. Využít ji ale můžete i při koupeli nebo jako dekoraci. 

Využití

  • kuchyně – osolení pokrmů
  • koupelna – himálajskou sůl můžete využít i jako sůl do koupele a dopřát si tak zasloužený relax
  • dekorace – díky zajímavému vzhledu ji můžete naaranžovat jako dekoraci do vašeho domova

Naše himalájská sůl je nerafinovaná. Znamená to, že nebyla upravena chemickými látkami a zachovala si tak svou podobu z přírody. Neobsahuje tedy konzervační ani protispékavé látky jako soli rafinované.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení

Sůl jedlá. Může obsahovat stopy lepku.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě.

TIP

Často bývá součástí zeštíhlovacích diet, protože pomáhá bojovat s celulitidou a zabraňuje nadměrnému zadržování vody v těle.

Časté otázky

Cena za CountryLife Himalájská sůl bílá jemná 0,5kg je 27 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S CountryLife Himalájská sůl bílá jemná 0,5kg si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 8595016503918.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Koření - Podobné produkty: CountryLife Himalájská sůl růžová jemná 1kg, Sonnentor – Selské koření na brambory, BIO, 25 g *CZ-BIO-002 certifikát, Sonnentor Badyán celý BIO 25g, Sonnentor – Salátové koření Vše v zeleném, BIO, 15 g *CZ-BIO-002 certifikát