Now® Foods NOW MSM Methylsulfonylmethan, Powder 227g

239 

Popis

NOW MSM Methylsulfonylmethan, Powder 227g

MSM (Methylsulfonylmethan) je sloučenina obsahující síru, která se přirozeně vyskytuje ve velmi malém množství v ovoci, zelenině, obilí, živočišných produktech a některých řasách. Sloučeniny síry se nacházejí ve všech tělesných buňkách a jsou nepostradatelné pro život. MSM ve své roli v cyklu síry v těle pomáhá vytvářet chemické vazby potřebné k vytvoření a udržování četných různých strukturních tkání lidského těla, včetně pojivových tkáně, jako je kloubní chrupavka a kůže.

  • Častá složka doplňků stravy určených pro klouby.
  • Podporuje zdraví chrupavek.

Doporučené dávkování

Vezměte 1/2 lžičky 1 až 2 krát denně do šťávy nebo jiné tekutiny. Při výskytu plynatosti snižte dávkování, nebo se řiďte pokyny kvalifikovaného lékaře.

Složení

Velikost dávky: 1/2 čajové lžičky (cca 1,8 g)
Balení obsahuje cca 126 dávek. 
Množství
v 1 dávce
%RHP*
MSM (Methylsulfonylmethan) 1,8 g  ***
* % denní referenční hodnoty příjmu
*** denní referenční hodnota příjmu není stanovena

Upozornění 

Pouze pro dospělé. Trpíte-li onemocněním (zejména glaukomem neboli zeleným zákalem), jste těhotná, kojíte, snažíte se otěhotnět, je vám méně než 18 let, nebo užíváte léky, poraďte se před užitím tohoto přípravku s lékařem.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy.
Může docházet k přirozené změně barvy produktu. Ukládejte mimo dosah dětí.
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Obal prosím recyklujte.

Další složky 
Žádné.
Neobsahuje kvasnice, pšenici, lepek, sóju, kukuřici, mléko, vejce, ryby, mořské plody ani ořechy. Vyrobeno v zařízení dodržujícím správnou výrobní praxi (GMP), které zpracovává další ingredience obsahující tyto alergeny.

 

Časté otázky

Cena za Now® Foods NOW MSM Methylsulfonylmethan, Powder 227g je 239 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Now® Foods NOW MSM Methylsulfonylmethan, Powder 227g si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 733739021250.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Doplňky stravy - Podobné produkty: BrainMax Pure Včelí pyl PERGA, 100 g, Now® Foods NOW Kelp Organic (organický kelp) prášek, 227g, Jarrow Formulas Adrenal Optimizer, 120 tablet, Swanson Bacopa Monnieri (Bakopa drobnolistá), 250 mg, 90 kapslí