CountryLife – Bujón zeleninový, kostky, BIO, 66 g *CZ-BIO-001 certifikát

39 

Katalogové číslo: 8595016552640 Kategorie: Štítky: ,

Popis

Country Life – Bujón zeleninový, kostky, BIO, 66 g

Kostky bujony se lépe rozpouští spíše v tekutých pokrmech, lze s ním ale dochutit při troše šikovnosti cokoli. Bujon je zcela bezlepkový, veganský a bez laktózy.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Použití

  • polévka – pokud zrovna nemáte čas na domácí zeleninový vývar a nechcete používat umělé bujony, bude vám tento přírodní bujon skvělým pomocníkem
  • omáčky – bujon může být také základem chuti omáček

Složení

Jedlá sůl mořská, palmový olej*, kukuřičný škrob*, zelenina* 11,5 % (mrkev* 4,7 %, cibule* 4,5 %, partiňák*, pórek* 1,1 %), třtinový cukr*, byliny* (libeček*, petržel*, bazalka*), kvasničný extrakt*, koření* (muškátový oříšek*, česnek*, kurkuma*, pepř*). Může obsahovat stopy vajec, mléka, celeru, hořčice a sóji.

*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Skladujte v suchu a chladu.

Velikost balení

66 g

Časté otázky

Cena za CountryLife – Bujón zeleninový, kostky, BIO, 66 g *CZ-BIO-001 certifikát je 39 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S CountryLife – Bujón zeleninový, kostky, BIO, 66 g *CZ-BIO-001 certifikát si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 8595016552640.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Koření - Podobné produkty: PROBIO – Bujón kuřecí kostky 6 x 0,5 l, BIO, 66 g *CZ-BIO-001 certifikát, Sonnentor – Pepř černý, mletý, BIO, 50 g *CZ-BIO-002 certifikát, Sonnentor – Paprika sladká, BIO, 50 g *CZ-BIO-002 certifikát, Sonnentor – Koření na pizzu a těstoviny, BIO, 20 g *CZ-BIO-002 certifikát