Popis
Přírodní alternativa k řepnému cukru
Kokosový cukr je bohatý na inulin, což je přírodní prebiotikum, které je prospěšné pro střevní mikrobiom. Pomáhá vyživovat zdraví prospěšné bakterie a tím je pro nás daleko větším přínosem pro náš mikrobiom než řepný cukr.
Nektar z květů kokosové palmy
Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Výsledkem je kokosový cukr v BIO kvalitě pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství.
BrainPedia.cz – místo nabité informacemi!
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1640 kJ / 385 kcal |
Tuky | < 0,1 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,1 g |
Sacharidy | 92,4 g |
– z toho cukry | 87 g |
Vláknina | < 1,7 g |
Bílkoviny | 9,3 g |
Sůl |
0,43 g |
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: Kokosový cukr
Původ: Indonésie
Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 500 g
Časté otázky
V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?
Doplňky stravy - Podobné produkty: Life Extension Estrogen for Women, Estrogen pro Ženy, Menopauza, 30 rostlinných tablet, Reflex Albion Magnesium, 90 kapslí, Swanson Grape Seed Extract (extrakt z hroznových jader) 50 mg, 120 kapslí, Now® Foods NOW Cod Liver Oil (olej z tresčích jater), 1000 mg, 90 softgel kapslí