Life Extension NAD+ Cell Formula, Nicotinamide riboside, 100 mg, 30 kapslí

699 

Popis

Life Extension NAD+ Cell Formula, Nicotinamide riboside, 100 mg, 30 kapslí

Mnoho starších lidí pociťuje, že jejich tělo prochází přirozeným stárnutím, které se projevuje sníženou energií a motivaci k tomu, aby vykonávali různé každodenní činnosti. To může být způsobeno poklesem hladin NAD+.Tento inovativní produkt NAD + Cell Regenerator ™ obsahuje složku nikotinamid ribosid – patentovanou sloučeninu, která zvyšuje hladiny enzymů NAD+.

Co je to nikotinamid ribosid?

Nikotinamid ribosid je látka, která ovlivňuje hladinu enzymu NAD+. Tento enzym se nachází v každé buňce v těle a hraje roli při udržování zdravého buněčného metabolismu. S přibývajícím věkem se hladina tohoto enzymu snižuje a starší lidé pocitují únavu a ztrátu motivace vykonávat běžné činnosti. Produkt NAD + Cell Regenerator ™ poskytuje 100 mg této látky.

Více informací o NAD+ se dozvíte na BrainPedia.cz.

Doporučené dávkování

Berte 1 kapsli denně.

Upozornění

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy, není-li doporučeno lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí.
 

Časté otázky

Cena za Life Extension NAD+ Cell Formula, Nicotinamide riboside, 100 mg, 30 kapslí je 699 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Life Extension NAD+ Cell Formula, Nicotinamide riboside, 100 mg, 30 kapslí si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 737870190431.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Doplňky stravy - Podobné produkty: Now® Foods NOW Vitamin C-1000 s bioflavonoidy, 250 rostlinných kapslí, Now® Foods NOW Panthoteic Acid B5 (kyselina pantothenová), 500 mg, 250 rostlinných kapslí, Swanson Stinging Nettle (Kopřiva dvoudomá kořen), 500 mg, 100 kapslí, Four Sigmatic Lion’s Mane Mushroom Ground Coffee Mix, 340 g