BrainMax Aroma Difuzér RAINBOW

899 

Katalogové číslo: 8594190029795 Kategorie: Štítek:

Popis

Difuzér pro tu správnou relaxaci.

Aroma difuzér RAINBOW je elegantní difuzér s jemným osvětlením, který po zapnutí provoní celou místnost vybranými éterickými oleji. Pro klid, odpočinek a relaxaci, doporučujeme vybírat z řady éterických olejů s příměsí sladších květinových vůní,  levandule  či eukalyptu. Objem difuzéru je 900 ml a celé místnosti dodá hřejivou a romantickou atmosféru. Navíc je naprosto tichý a svým elegantním vzhledem vhodný do každého interiéru.

rainbow difuzer uvod

relax

Vhodný k aromaterapii

Přispívá ke zklidnění, eliminaci stresu, ale také ke zlepšení rýmy, astmatu a problémů s dýcháním.

ohen

Alternativa aroma lampy

V kancelářských budovách je zakázáno používat otevřený oheň a klasické aromalampy s vonnými svíčkami. Difuzér si je výborná alternativa jak využít vonné esence proti stresu a bolení hlavy

easy

Snadné používání

Stačí nalít do nádobky odměřené množství vody, příp. přidat pár kapek vonného oleje nebo esence, a spustit přístroj. Díky objemu nádoby (900 ml) vydrží difuzér až 9 hodin.

BrainPedia.cz – místo nabité informacemi!

Se správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí.

BrainPedia

Distributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Původ: Čína

Časté otázky

Cena za BrainMax Aroma Difuzér RAINBOW je 899 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S BrainMax Aroma Difuzér RAINBOW si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 8594190029795.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Aromaterapie - Podobné produkty: Now® Foods NOW Essential Oil, Clear the Air Oil Blend (éterický olej čistý vzduch), 30 ml, BrainMax Aroma Difuzér náhradní filtr (pro GLANC), Chytrá žárovka Blight LED, závit GU10, 5,5 W, WiFi, APP, stmívatelná, barevná, Now® Foods NOW Essential Oil, Patchouli (éterický olej Pačula obecná), 30 ml