Popis
Do hrnku a misky – Kamila Procházková
Pokud jste si oblíbili průmyslově vyráběné dehydrované pokrmy pro jejich rychlou přípravu, snadnou dostupnost či nízkou hmotnost, ale vadí vám umělá barviva či dochucovací látky v nich obsažené, pusťte se s pomocí této jedinečné kuchařky do přípravy jídel vlastních, která budou nejen sestavena dle vašich osobních stravovacích potřeb, ale navíc vás překvapí svou lahodnou chutí!
Obsahuje recepty na:
- polévky (zeleninové, luštěninové, masové, houbové)
- hlavní jídla (kuskus, nudle)
- dezerty (těstoviny, kaše)
Včetně receptů:
- bez lepku
- bez mléka
- veganských
- vegetariánských
Přednosti doma připravených instantních jídel z této kuchařky:
- absence umělých barviv a dochucovacích látek
- možnost úpravy dle dietních omezení (laktóza, lepek apod.)
- možnost vegetariánské či veganské varanty
- neomezenost škálou průmyslově vyráběných instantních jídel
- vzrušující pocit kulinářského experimentátora při jejich přípravě
Počet stránek: 104
Vazba: brožovaná, šitá nitmi
ISBN: 978-80-2643-504-4
Formát: 167×225 mm
Časté otázky
V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?
Knihy - Podobné produkty: Melvil Chystáte se udělat strašnou chybu! – Olivier Sibony, Anag Filozofie a mystika vína – JUDr. Jiří Mejstřík, Albatros Media Moje zahradní kuchařka – kolektiv, Tělo napoví II. – Antonie Krzemieňová