Anag Jogurtista – Návod na přípravu různých typů domácího jogurtu a recepty pro jeho další využití – Virginia Repetto
254 Kč
Popis
Jogurtista – Návod na přípravu různých typů domácího jogurtu a recepty pro jeho další využití – Virginia Repetto
Jogurt = univerzální ingredience s blahodárnými účinky
Jogurt totiž není pouze rychlou snídaní nebo svačinou – je to univerzální ingredience s blahodárnými účinky, kterou můžete využít od předkrmů až po dezerty a inovovat tak svůj jídelníček – nejen že pokrmům dodáte nový rozměr chuti, ale také jím pohodlně nahradíte například máslo, smetanu, majonézu, mascarpone apod.
Praktické tipy k dosažení dokonalého výsledku
V knize najdete postup, jak připravit různé druhy jogurtu, a také tipy, aby se vám to dokonale povedlo. Seznámíte se i s přípravou jogurtu z odstředěného, bezlaktózového či kozího mléka, a dokonce i z rostlinného sójového nápoje.
Vždy čerstvé a chutné jídlo
Najdete zde 40 lahodných receptů jako například Labneh, Rizoto s hráškem a špenátem, Kuře marinované v bylinkách, Bylinková focaccia, Bavorský krém s nektarinkami a vanilkou, Nadýchaný levandulový piškot a další. Bio, zdravý, sezónní… to jsou jen některé z mnoha výhod vašeho jogurtu… a navíc bude vždy čerstvý a super chutný!
Název původní knihy: Yogurtista. Yogurt fatto in casa. Ricette, tipolgie, benefici
Počet stránek: 112
Vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-7554-297-7
VIRGINIA REPETTO je fotografkou, autorkou receptů a food stylistkou pracující pro různá nakladatelství a společnosti v této branži. Miluje dobré jídlo, a když vaří, spojuje preciznost s kreativitou. Ráda vaří s lokálními a sezónními surovinami.
Časté otázky
V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?
Knihy - Podobné produkty: Pravda.Je Mysl celého těla – Dr. Thomas R. Verny, Anag Lepek odhalen! – Rory Jones, Peter H. R. Green, Nejlevnější knihy Jak dál po antibiotikách – Jiří Kuchař, David Frej, Josef Jonáš, Melvil Čtyři tisíce týdnů – Oliver Burkeman